a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

0
  • No products in the cart.
Yoga | voeding | medicinale kruiden | privacy policy > Spirituality  > Yoga oefeningen die helpen bij je detox
a

Yoga oefeningen die helpen bij je detox

Hieronder geven we je graag 3 voorbeelden van Detox Yoga oefeningen, die ervoor kunnen zorgen dat de spijsvertering op gang gaat komen.
De Zonnegroet is een goede manier om de spijsvertering te stimuleren. Door deze oefeningen op jouw eigen ademritme uit te voeren, gaat de hartslag omhoog.
Hierdoor wordt de bloedsomloop bevorderd, met als voordeel dat een deel van de gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam verdwijnen.
Torsibewegingen worden aangeraden bij Detox Yoga oefeningen. Ga bijvoorbeeld in kleermakerszit zitten. Zet je rechterhand vlak achter je rug neer.
Adem uit. Inademend recht je je rug. Je kruin is weggestrekt. Kijk over je rechterschouder voor zover het goed voelt. Kom uitademend weer terug.
Herhaal deze oefening 3 keer en blijf daarna rustig doorademend over je rechterschouder kijken. Als je deze serie hebt afgerond, doe je hetzelfde aan de linkerkant.
Ook zijn oefeningen waarbij de organen gemasseerd worden goed toe te passen als Detox Yoga oefeningen.
Zo kan de kind-houding al zorgen voor een stimulering van de spijsvertering. Hierbij zit je op je knieen en liggen je handen langs je lichaam. Je buik raakt de bovenbenen. Adem rustig door in deze houding.
Deze houding zorgt niet alleen voor massage van de organen, maar ook voor de nodige ontspanning. Dit is van groot belang om de spijsvertering optimaal te kunnen laten verlopen.
Onderstaande video geeft je gedurende 20 minuten verschillende Detox Yoga oefeningen. Erg aan te raden, omdat je hierbij gebruik maakt van een goede lesopbouw. Deze serie kun je gemakkelijk een aantal keren in de week uitvoere